CMT STUTGART 'TA TÜRKİYE RÜZGARI


Bentour Reisen, 11 Ocak’ta Stuttgart’ta düzenlenen CMT Fuarı’na, (Caravan, Motor & Touristik) Galata Kulesi konseptli büyük bir stantla katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çekildiği fuarlar arasında yer alan Stuttgart’taki CMT Fuarı devam devam ediyor. 11 Ocak tarihinde kapılarını açan fuar, 19 Ocak’a kadar devam edecek.

Dünyanın en büyük tüketici fuarları arasında yer alan Almanya’nın Stuttgart şehrindeki CMT Stuttgart Fuarında Bentour Reisen, bu yıl yeni bir stant konsepti ile gererek hem ziyaretçilerden hem de Fuar otoritelerinden ve stant partnerlerinden olumlu geri dönüşler aldı.

Elips şeklinde tasarlanan 300 m2 büyüklüğündeki fuar standında turizmciler hem tanıtım yaptı hem de görüşmelerini gerçekleştirdi. Standın merkezinde, Istanbul’un en önemli simgelerinden olan tarihi Galata Kulesi yer alıyor. Stantta ayrıca, Türk mutfağına özgü lezzetler misafirlere ikram ediliyor.

‘’Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığının fuar katılım takvimi değişikliği ile oluşan bu imkanı değerlendirmek istedik.“ diyen Bentour CEO su Deniz Uğur bu geniş kapsamlı projeyi otel, havayolu şirketleri ve acente partnerleriyle birlikte gerçekleştirdiklerini belirtti.

Hangi oteller katıldı?

Önümüzdeki Pazar gününe kadar Bentour Reisen ve partnerleri ziyaretçilerini Stuttgart Fuar merkezinin 4 numaralı salonunda ağarlayacak. Bentour’un hazırladığı stantda Acapulco Beach & SPA Resort, Amelia Hotels, Baia Lara, Kilikya Hotels, Limak Cyprus Deluxe, Magic Tours, Miracle Resort Hotel, Novum Garden Side, Paloma Hotels, Papillon Hotels, Reisebüro Sancarbarlaz GbR, Salamis Bay Conti Hotel & Casino, Sherwood Resorts and Hotels, Side Crown Hotels, Titanic Hotels, Türk Hava Yolları, VON Resort Hotels, Wind of Lara Hotel & Spa destek veriyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

GİRİŞİMCİLER VE GİRİŞİMLER DURMUYOR

YENİ DÖNEMDE İŞ HAYATINA NE KADAR HAZIRSINIZ?